ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Είμαστε μαζί τους σε όλα», δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ στους δημοσιογράφους πριν από την έναρξη των εργασιών της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ στην Χάγη όταν ερωτήθηκε σχετικά με το άρθρο 5 περί συλλογικής άμυνας.
Ο Τραμπ δημιούργησε αμφιβολίες για την προσήλωση των ΗΠΑ στην συλλογική άμυνα και κατά συνέπεια στην υπεράσπιση των ευρωπαίων συμμάχων όταν δήλωσε χθες ότι υπάρχουν πολλές ερμηνείες του άρθρου 5 του Συμφώνου που αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της συλλογικής άμυνας.
Διαβάστε επίσης:
Ρούμπιο σε Γεραπετρίτη: Αξιόπιστος εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο η Ελλάδα
Ιράν: Το κοινοβούλιο ενέκρινε την αναστολή της συνεργασίας της χώρας με τον ΔΟΑΕ
ΕΕ για δασμούς Τραμπ: Στο τραπέζι νέα αντίμετρα – Αγώνας δρόμου για μια «δίκαιη» συμφωνία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βρετανία: Εξετάζει πρόσθετες κυρώσεις κατά της Ρωσίας μετά τις αποκαλύψεις για τον θάνατο Ναβάλνι
- Ζελένσκι: Οι σύμμαχοι θα παράσχουν νέα ενεργειακή και στρατιωτική βοήθεια στο Κίεβο εντός 10 ημερών
- Μητσοτάκης: Αποχαιρετώ με θλίψη και σεβασμό την Άννα Ψαρούδα, μία αληθινή Κυρία της πολιτικής, της επιστήμης και της κοινωνικής δράσης
- Ουκρανία: Συνελήφθη ο πρώην υπουργός Ενέργειας – Προσπαθούσε να διαφύγει από τη χώρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.