ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ηρωίνη βάρους 108 γραμμαρίων έκρυβε μέσα στο έντερό του ένας 32χρονος που συνελήφθη χθες στο αεροδρόμιο Ηρακλείου κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, ύστερα από έλεγχο που έγινε στον 32χρονο διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του 17 ναρκωτικά δισκία για τα οποία δεν έφερε την απαιτούμενη από τον νόμο ιατρική συνταγή.
Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Ηρακλείου και κατόπιν εξετάσεων, εντοπίστηκε στο έντερό του συσκευασία η οποία περιείχε 108 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή «βράχου» και κατασχέθηκε.
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το βίντεο του απόλυτου πανικού: Το λευκό βαν «σαρώνει» τη Λας Ράμπλας και όλοι τρέχουν να κρυφτούν
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση Βαρκελώνη – Σε τέταρτη σύλληψη προχώρησε η αστυνομία
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Έμεινα κλειδωμένη σε μαγαζί τρεις ώρες» – Ελληνίδα περιγράφει τις δραματικές στιγμές στη Βαρκελώνη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ και Ιράν υπέγραψαν ηλεκτρονικά το μνημόνιο κατανόησης – Ακυρώνεται η τελετή στην Ελβετία
- Στην τελική ευθεία για την εισαγωγή των Attica Stores στο Χρηματιστήριο
- Θ. Τσούφης (Πλαστικά Θράκης): Η συσκευασία μετατρέπεται από κόστος σε επένδυση που αναδεικνύει την αξία του προϊόντος
- Χρηματιστήριο: Οι υπεραξίες από τις γεωτρήσεις και το σενάριο που οδηγεί σε υψηλό 18 ετών την HelleniQ Energy
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.