ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ηρωίνη βάρους 108 γραμμαρίων έκρυβε μέσα στο έντερό του ένας 32χρονος που συνελήφθη χθες στο αεροδρόμιο Ηρακλείου κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, ύστερα από έλεγχο που έγινε στον 32χρονο διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του 17 ναρκωτικά δισκία για τα οποία δεν έφερε την απαιτούμενη από τον νόμο ιατρική συνταγή.
Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Ηρακλείου και κατόπιν εξετάσεων, εντοπίστηκε στο έντερό του συσκευασία η οποία περιείχε 108 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή «βράχου» και κατασχέθηκε.
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το βίντεο του απόλυτου πανικού: Το λευκό βαν «σαρώνει» τη Λας Ράμπλας και όλοι τρέχουν να κρυφτούν
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση Βαρκελώνη – Σε τέταρτη σύλληψη προχώρησε η αστυνομία
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Έμεινα κλειδωμένη σε μαγαζί τρεις ώρες» – Ελληνίδα περιγράφει τις δραματικές στιγμές στη Βαρκελώνη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Τραμπ θέλει να πουλήσει F-35 στη Σαουδική Αραβία κατά την επίσκεψη του Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν στις ΗΠΑ
- Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος γιόρτασε τα 77α γενέθλιά του
- Λευκός Οίκος: O κινέζικος κολοσσός Alibaba «στηρίζει» τις ενέργειες του κινεζικού στρατού εναντίον των ΗΠΑ
- Lamda: Υπερκάλυψη 1,54 φορές για το ομόλογο των 500 εκατ. ευρώ – Στο 3,80% η απόδοση