ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να συμμετάσχει στις επιθέσεις κατά του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν, δήλωσε Ισραηλινός αξιωματούχος στους Times of Israel.
«Η προσδοκία είναι ότι θα συμμετάσχουν, αλλά κανείς δεν τους πιέζει», δήλωσε ο αξιωματούχος. «Πρέπει να πάρουν τη δική τους απόφαση».
«Θα ξέρουμε μέσα στις επόμενες 24-48 ώρες», εκτιμά ο αξιωματούχος.
Παράλληλα, ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας, Ισραέλ Κατζ, βρίσκεται στην ίδια γραμμή με τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, σχετικά με τις απειλές του προς τον ανώτατο ηγέτη του Ιράν Αλί Χαμενεΐ, σύμφωνα με τον αξιωματούχο.
«Ο Κατζ πάντα κάνει τις δηλώσεις του σύμφωνα με τις οδηγίες του Νετανιάχου. Δεν ενεργεί από μόνος του», είπε συγκεκριμένα.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Μακρόν και τα υποβρύχια, η κρίσιμη Τετάρτη της ΝΔ, οι γκάφες του Μακάριου, η διπλή παρέμβαση της Ντόρας και τι συμβαίνει με τους Ευρωπαίους εισαγγελείς
- Ηλεκτρικό ρεύμα: Νέα μπλε τιμολόγια με προσφορές και μηδενικά πάγια- Φθηνότερες οι «Φυσικό Αέριο» και ΔΕΗ
- Οι μυστικές κουβέντες του Στάσση, ο Τζαβέλλας και οι αντιεισαγγελείς των υποκλοπών, τι θα πει η Κοβέσι στον Φλωρίδη, το «όχι» από Σταθόπουλο στην πώληση της Nova, οι νέες business του Ιβάν, τα λάθη του ΜΜ και ο Μακάριος και ο εφοπλιστής (και όχι η Βίσση) που συζητάει με την JLO
- Το ΣτΕ βάζει φρένο στην ευθύνη μελών ΔΣ και εταίρων: Γιατί το Δημόσιο δεν θα μπορεί πλέον να διεκδικεί φορολογικά χρέη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.