ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γιάννης Παναγόπουλος: Δεσμεύονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί του προέδρου της ΓΣΕΕ με εντολή Βουρλιώτη
Συνάντηση με εκπροσώπους ανταλλακτηρίων κρυπτονομισμάτων και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς είχε σήμερα ο επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, αναζητώντας φως στα σκοτεινά τούνελ των κρυπτονομισμάτων.
Η εξέλιξη σε νέες μορφές εγκληματικότητας οδηγεί και την Αρχή σε αναζήτηση σύγχρονων μεθόδων για την πάταξη της.
Η Ανεξάρτητη Αρχή υπό τον επικεφαλής της Χαράλαμπο Βουρλιώτη βάζει πλέον στο στόχαστρο της και το χώρο των κρυπτονομισμάτων.
Στόχος της Αρχής, όπως έλεγαν αρμόδιες πηγές, είναι να αναζητούν τα ίχνη του μαύρου χρήματος και τις ύποπτες διαδρομές και στους δρόμους των κρυπτονομισμάτων . Ίσως στο μέλλον να προκύψει η ανάγκη δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων και σε κρυπτονομίσματα.
Διαβάστε επίσης:
«Βόμβα» Μανιαδάκη για Novartis: Οι Αμερικάνοι με απείλησαν με φυλάκιση αν δεν καταγγείλω υπουργό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αταλάντη Μαρτίνου: Ο Κωνσταντίνος Γιώτης με απαλό άγγιγμα
- ΑΔΜΗΕ: Αντίστροφη μέτρηση για την αύξηση κεφαλαίου 1 δις – Τα επόμενα βήματα
- Τριπλά κερδισμένοι AKTOR και Metlen από την είσοδό τους στον ΒΟΑΚ – Στο τιμόνι η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
- Οι 3+1 απειλές σε τράπεζες και οικονομία από την απόφαση του Αρείου Πάγου για τα δάνεια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.