ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μόνον οι νέοι από 17 ως 24 ετών δηλώνουν σε ποσοστό 78% ότι θα κάνουν φέτος διακοπές – και το σχετικό ποσοστό πέφτει όσο ανεβαίνουμε στις ηλικιακές κατηγορίες, αυτό είναι το συμπέρασμα της δημοσκόπησης της ALCO, που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του Alpha.
Μάλιστα , σχεδόν ένας στους δύο από εκείνους που δηλώνουν ότι θα πάνε διακοπές, λένε ότι είτε θα διαμείνουν στο εξοχικό τους, είτε σε σπίτι συγγενούς.
Το 49% δήλωσε ότι η άρση της μονιμότητας θα αύξαινε την παραγωγικότητα στο Δημόσιο, ενώ το 44% λέει ότι γνωρίζει κάποιον που πήρε δίπλωμα οδήγησης με «λάδωμα».
Η Δημοσκόπηση της ALCO:

Διαβάστε επίσης:
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον ΥΠΕΞ του Κατάρ για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το Ιράν λέει πως έπληξε πετρελαιοφόρο δεξαμενόπλοιο στο στενό του Ορμούζ
- Έκτακτα μέτρα Μητσοτάκη σε πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης – Πώς θα αυξηθεί το φετινό επίδομα
- Μετρό Θεσσαλονίκης: Προσωρινά εκτός λειτουργίας ο σταθμός «Αγίας Σοφίας», λόγω καπνού
- Ποιος είναι ο Πέτρος Βασιλόπουλος πίσω από το deal Nomad Yachting – Vernicos Yachts, τι είπε στο Mononews
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.