ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Λήξη συναγερμού για την διαρροή αερίου από υπαίθρια δεξαμενή μεγάλου ξενοδοχειακού συγκροτήματος στο θέρετρο της Ιξιάς Ρόδου.
Σύμφωνα με τη Ροδιακή, οι αρμόδιες αρχές που κινητοποιήθηκαν άμεσα, έκλεισαν τον δρόμο από και προς το ξενοδοχειακό συγκρότημα (επί της Λεωφόρου Ηρακλειδών) προκειμένου με ασφάλεια να αδειάσει η δεξαμενή, ενώ απομάκρυναν τους διερχόμενους και τους επισκέπτες σε μεγάλη ακτίνα.
Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία γύρω στις 2 το μεσημέρι, με την κατάσταση να ομαλοποιείται και να ελέγχονται οι χώροι ενδελεχώς, για να επιστρέψουν ένοικοι και προσωπικό στο ξενοδοχείο όπου υπήρξε το πρόβλημα.
Επίσης, από την Αστυνομία, που για προληπτικούς λόγους είχε απαγορεύσει τη διέλευση οχημάτων, και τα δύο ρεύματα έχουν δοθεί στην κυκλοφορία.
Διαβάστε επίσης
Μαρίνα Βουλιαγμένης: Ελεύθερος αφέθηκε μετά την προσαγωγή του ο χειριστής του ελικοπτέρου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χριστιάννα Β. Βαρδινογιάννη: Τα σπουδαία νέα για το 2026
- Νέα παρέμβαση για τον καρκίνο του πνεύμονα: Έρχεται πρόγραμμα πρόληψης για καπνιστές – Τι λέει ο πρόεδρος της ΕΠΕ, Στ. Λουκίδης
- Χρηματιστήριο: Τι συμβαίνει στις τράπεζες, Τιτάν και BYLOT
- Hermès: Ο Axel Dumas ήταν στο στόχαστρο του Epstein εν μέσω μάχης με την LVMH
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.