ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας πυκνώνει τις παρεμβάσεις του και μάλιστα με βασικό πρόταγμα την οικονομία, 10 χρόνια μετά το απόλυτο χάος που ο ίδιος προκάλεσε, μας δίνει την ευκαιρία εκτός από την επέτειο να θυμηθούμε και τον υπαίτιο» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.
«Σε κάθε περίπτωση, επειδή σήμερα έκανε εκτενή ανάλυση για τον αγώνα κατά της ακροδεξιάς, μάλλον ο Αλέξης Τσίπρας που συγκυβέρνησε μαζί της αποτελεί συνωνυμία με τον πρώην πρωθυπουργό» προσθέτει.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων για το πρόγραμμα παιδικών κατασκηνώσεων 2025
Περιφερειάρχης με σωρεία πειθαρχικών παραπτωμάτων, μετά από ελέγχους της ΕΑΔ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μακρόν για απειλές Τραμπ για δασμούς στα γαλλικά κρασιά: «Δεν αποφασίζουν οι ΗΠΑ για τα δικαιώματα των Ευρωπαίων»
- ENTERSOFTONE: Διαθέσιμα για χιλιάδες επιχειρήσεις τα AI ERP
- Σκόπελος: Φωτιά στο Κλήμα – Στη μάχη με τις φλόγες 3 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο
- ΤτΕ για πληθωρισμό: Αύξηση στο 3,8% το 2026 στην Ελλάδα λόγω ενέργειας – Σημαντική επιβράδυνση στο 2,6% το 2027
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.