ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεν θα έρθουν τελικά οι 60 Κύπριοι πυροσβέστες να συνδράμουν στην κατάσβεση της φωτιάς στην ανατολική Αττική, αφού όπως φαίνεται, δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο.
Η Κύπρος προσφέρθηκε από μόνη της να στείλει βοήθεια, ωστόσο η Ελλάδα δεν κατάφερε ποτέ να τη λάβει. Και αυτό γιατί το C-130 που έφθασε χθες το απόγευμα στην Κύπρο για να παραλάβει τους πυροσβέστες… χάλασε! Εφόσον αυτό καθηλώθηκε εκεί, η Ελλάδα σήμερα το πρωί έστειλε ένα δεύτερο C-130 με τεχνικούς και όλα τα απαραίτητα για την επιδιόρθωση της βλάβης.
Τώρα τα δύο αεροσκάφη θα επιστρέψουν άπό την Κύπρο χωρίς τους Κύπριους πυροσβέστες καθώς όπως ανακοινώθηκε στο Twitter: «Λόγω της εικόνας που παρουσιάζει η #πυρκαγιά στην #Αττική, δεν απαιτείται η συνδρομή της #Κύπρου για την κατάσβεσή της», ήταν η ανακοίνωση μέσω Twitter.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πύργος: Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες, βελτιωμένες οι καιρικές συνθήκες
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα εξέλιξη: Δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο στην Αν. Αττική – Σε συναγερμό η Πυροσβεστική
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κρήτη: Υπό μερικό έλεγχο η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Επιβεβαιώνει πως έλαβε την επιστολή του Βανς για ειρηνευτικές συνομιλίες, αλλά δεν υποχωρεί
- Eurobank: Αύξηση 12,4% στα καθαρά κέρδη στο εννεάμηνο, στα 1,161 δισ. ευρώ
- Institute of Chartered Shipbrokers: Η Ναταλία Μαργιόλη πρώτη γυναίκα πρόεδρος
- Εθνική Τράπεζα: Το Next by NBG φέρνει τον κόσμο των επενδύσεων στο κινητό σου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.