ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Φοιτήτρια γέννησε μωρό που κυοφορούσε εν αγνοία της, όπως υποστηρίζει, στην τουαλέτα του σπιτιού της.
Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Ηράκλειο πέντε ημέρες πριν την ιστορία του νεογέννητου βρέφους που πέταξε στον κάδο απορριμμάτων η 33χρονη προφυλακισμένη σήμερα μητέρα του, σύμφωνα με το cretalive.gr.
Το βρέφος εντοπίστηκε νεκρό και την υπόθεση χειρίστηκε η Ασφάλεια Ηρακλείου ενώ ο φάκελος έχει διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Ηρακλείου. Παρούσα στο περιστατικό ήταν και η αδερφή της 20χρονης φοιτήτριας.
Κομβικές για την ποινική μεταχείριση της 20χρονης αναμένεται να είναι οι ιατροδικαστικές απαντήσεις σχετικά με τα αίτια θανάτου του βρέφους, το οποίο ήταν ένα βάρους περίπου τριών κιλών, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.
Το ιατροδικαστικό πόρισμα θα κρίνει τι μέλλει γενέσθαι με τη νεαρή φοιτήτρια που ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος. Τη νύχτα της γέννας στο σπίτι των δύο αδερφών κλήθηκε το ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου βρήκε το νεκρό νεογνό.
Διαβάστε επίσης
Ηράκλειο: Φωτιά σε δημοτικό σχολείο στο Δήμο Χερσονήσου
Ρέθυμνο: Σύλληψη για ναρκωτικά
ΕΟΔΑΣΑΑΜ: Το σουηδικό Ινστιτούτο Rise θα δώσει απαντήσεις για το ζήτημα της πυρόσφαιρας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Drewry: Μεγάλη αύξηση κατά 41% στις τιμές στη διακίνηση των εμπορευματοκιβωτίων
- Λ. Ποσειδώνος: Ταξί έπεσε σε απορριμματοφόρο – Νεκρή δημοτική υπάλληλος
- Ambrosia Capital: Ισχυρές συστάσεις αγοράς για τις ελληνικές τράπεζες και την Τράπεζα Κύπρου
- Το φαβορί για νέος γραμματέας της ΝΔ – Όλο το παρασκήνιο
