ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε μία συγκινητική ανάρτηση προέβη η Ντόρα Μπακογιάννη για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα στις 29 Μαΐου 2017.
Η κόρη του, Ντόρα Μπακογιάννη, επέλεξε μια συγκινητική φωτογραφία του αείμνηστου πατέρα της με τα εγγόνια του από μια ευτυχισμένη στιγμή σε παραλία.
«Πόσα από αυτά που γίνονται σήμερα τα έλεγες από τότε» έγραψε η πρώην υπουργός αναφερόμενη στον πατέρα της Κωνσταντίνο Μητσοτάκη
Διαβάστε επίσης
Δημήτρης Παπαστεργίου: Ανοίγει την Τρίτη η πλατφόρμα για τη δήλωση του προσωπικού αριθμού
Ζαχαράκη: Μειώνεται παντού η διδακτέα ύλη από του χρόνου – Από το δημοτικό ως και το Λύκειο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τράπεζα Κύπρου: «Χρυσή» επιστροφή στους μετόχους – Μέρισμα έως 90% των κερδών και στόχος το 100%
- A AND O Architects: Μάθημα αρχιτεκτονικής εγκράτειας
- ΔΕΘ: Η μεγάλη ανάπλαση και η διαδρομή προς τον διαγωνισμό των 205 εκατ. ευρώ
- Bancassurance: Η μεγάλη μάχη για τα τραπεζικά δίκτυα – Οι συμμαχίες και οι ασφαλιστικές που μένουν εκτός
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.