ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμός 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Τρίτης στην Κορώνη.
Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 19:50 της Τρίτης. Αν και η αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου «τοποθετούσε» το επίκεντρο κοντά στην Κορώνη, τελικά αυτό ήταν 10 χλμ. ανατολικά- νοτιοανατολικά της Πύλου.
Το εστιακό βάθος ήταν 33,7 χιλιόμετρα, δείχνουν τα ίδια στοιχεία.
Διαβάστε επίσης:
Με… IRIS θα ανάβουμε κερί στην εκκλησία
Καλλιθέα: Πέθανε το 7χρονο κοριτσάκι που πέρασε μέσα από τζαμαρία στο σπίτι του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- HSBC: Κέρδη χαμηλότερα των προβλέψεων λόγω απάτης στο Ηνωμένο Βασίλειο και πολέμου στη Μέση Ανατολή
- Εθνική Τράπεζα: Eγκρίθηκαν από την ετήσια ΓΣ η αύξηση κεφαλαίου κατά 1,8 δις ευρώ και η διανομή κερδών στους μετόχους (πίνακες)
- Συνεχίζεται το θρίλερ με το κρουαζιερόπλοιο στον Ατλαντικό – Eπτά τα κρούσματα χανταϊού
- Στρατηγική συνεργασία ΕΛΒΟ – Ομίλου Κοπελούζου για την ενίσχυση της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.