ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή το 7χρονο κοριτσάκι που πέρασε μέσα από τζαμαρία στο σπίτι του, στην Καλλιθέα. Το παιδάκι διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, δυστυχώς δεν τα κατάφερε.
Για την άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο είχε κληθεί για συνδρομή η αστυνομία, προκειμένου να ανοίγει το δρόμο στο ασθενοφόρο.

Πλέον, οι γιατροί προσπαθούν να βοηθήσουν τους γονείς του παιδιού να σταθούν στα πόδια τους μετά την αδιανόητη τραγωδία που τους χτύπησε.
Διαβάστε επίσης:
Λεωφόρος Αθηνών: Φωτιά τώρα σε πούλμαν – Διακοπή κυκλοφορίας στο σημείο
Ποτάνιν: Ο πλουσιότερος άνθρωπος της Ρωσίας αποκτά μερίδιο στον τεχνολογικό κολοσσό Yandex
Φιντάν από Μόσχα: Επιθυμεί η Τουρκία να φιλοξενήσει τις επόμενες συνομιλίες Ουκρανίας-Ρωσίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΤΑΔ: Υπεγράφη η μίσθωση του ιστορικού «Ξενία Ουρανούπολης» με την Domes Resorts
- Γεωργιάδης: Ο κ. Ανδρουλάκης, δεν έχει κάνει ακόμη διαρροή για την πρόταση Δούκα να διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ αλλά έκανε διαρροή μην τυχόν και πιστέψει κάποιος ότι βρέθηκε στο ίδιο τραπέζι μαζί μου
- Εθνική Factors: Η θυγατρική της Εθνικής Τράπεζας, επιλέγει την πλέον αξιόπιστη λύση EDI της ENTERSOFTONE IMPACT
- Στα €58 η τιμή – στόχος της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – Νέα αναβάθμιση από Santander
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.