ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Όλα τα βλέμματα στον Πανορμίτη Σύμης στράφηκαν το Σάββατο, καθώς ο Γιάννης και η Δήμητρα Κούστα βάφτισαν τον γιο τους σε στενό οικογενειακό κύκλο.
Ο μικρός καρπός του έρωτα του εφοπλιστή και της συζύγου του εβαπτίσθη Ιωάννης, το όνομα του πατέρα του και χαϊδευτικά τον φωνάζουν JJ (John Junior Coustas).
Νονοί του μωρού έγιναν η απόλυτη Ελληνίδα σταρ Άννα Βίσση και ο νομικός και τέως υπουργός, Χάρης Παμπούκης, ενώ η τελετή έγινε από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο.
Το εφοπλιστικό ζεύγος κατέπλευσε στο ακριτικό νησί με την πολυτελή θαλαμηγό, Belita, η οποία πήρε το όνομά της από τον συνδυασμό των χαϊδευτικών τους, «Beboukos» και «Lolita».
Η Δήμητρα Κούστα φόρεσε ένα εντυπωσιακό κίτρινο ασύμμετρο φόρεμα με βολάν του οίκου Saint Laurent, αξίας 3.400 ευρώ. Τα πέδιλά της ήταν επίσης Saint Laurent, σε καφέ απόχρωση.


Η κ. Κούστα ήταν ασορτί με τη νονά, Άννα Βίσση, η οποία επέλεξε να φορέσει μία κίτρινη μπλούζα με και ένα λευκό παντελόνι.


Διαβάστε επίσης:
Το σπάνιο Cartier ρολόι του Έλτον Τζον στα χέρια της – Ζαλίζει η αξία του
Γιάννης και Δήμητρα: Η βάφτιση του John Junior Coustas στη Σύμη
Βίσση, Κούστα, Καρβέλας για μπέργκερ στο μαγαζί του πρώην της Σοφίας Καρβέλα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κωνσταντίνος Τασούλας: Η είδηση της εκδημίας Νίκου Ταγαρά μας γεμίζει θλίψη
- Νίκος Ταγαράς: Θλίψη στον πολιτικό κόσμο για τον θάνατό του – Τα συλλυπητήρια υπουργών
- Λευκός Οίκος: Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη Τραμπ για το Ιράν – Αγκάθια σε Ορμούζ και εμπλουτισμένο ουράνιο
- Η Ελλάδα στρατηγικός κρίκος Ευρώπης – Αμερικής – Ασίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.