ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα φρίκη με πρωταγωνιστή μωρό, καταγράφηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, όπου το πρωί εντοπίστηκε νεκρό βρέφος σε κάδο απορριμμάτων πίσω από καντίνα, στο ύψος του Τιτάν.
Οι περιοίκοι εντόπισαν το μωρό στον κάδο και ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία. Άντρες του Τμήματος Ασφάλειας Ωραιοκάστρου απέκλεισαν την περιοχή και ξεκίνησαν την περισυλλογή στοιχείων, ενώ οι αρχές επιχειρούν να εντοπίσουν την ταυτότητα της μητέρας, .
Οι αρχές αναμένουν την εξέταση του ιατροδικαστή για να διαπιστώσουν τα αίτια του θανάτου.
Διαβάστε επίσης:
Κώστας Ζουγανέλης: Η μυθική ζωή του «άρχοντα» της Μυκόνου που έχτισε τον θρύλο του νησιού
Νέος ευρωπαϊκός κανονισμός προσβασιμότητας – Τι σημαίνει για τις επιχειρήσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Fitch: Σήμα για αναβάθμιση της Ελλάδας, αναθεώρησε σε «θετικό» το outlook, διατήρησε το BBB-
- Οι δασμοί της νέας «δημιουργικής καταστροφής» και της προεκλογικής συνέπειας του Τραμπ
- Το δείπνο των «γαλάζιων» στου «Κατσόγιαννου», το δόγμα της Ντόρας, με ποιον βουλευτή είναι έξαλλος ο Κ.Μ., ο Δένδιας και οι δωρεές και η ερώτηση που δεν απαντά ο «Ψηλός»
- Power Game στο OPEN του Ιβάν Σαββίδη, τι γίνεται με Ζούλα, Πορτοσάλτε, οι κινήσεις Μαρινάκη και που θα μοιράσει λεφτά ο ΕΚΚΟΜΕΔ
