ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια νταλίκα έπεσε, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, από την γέφυρα της λεωφόρου Πέτρου Ράλλη στη λεωφόρο Θηβών.
Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα, ενώ στο σημείο έχει προκληθεί μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση με την Τροχαία να προχωρά σε εκτροπή της κυκλοφορίας στη λεωφόρο Θηβών από το ύψος της συμβολής με την οδό Καναπίτσερη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Περιστέρι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός της νταλίκας απεγκλωβίστηκε έχοντας ελαφρά τραύματα.
Διαβάστε επίσης:
Πέθανε ο επιχειρηματίας Κώστας Ζουγανέλης – Ο «άρχοντας της Μυκόνου» και οι «9 Μούσες»
Άλιμος: Στη φυλακή η γιαγιά του βρέφους που εντοπίστηκε δίπλα σε κάδο απορριμμάτων
Νέα Σμύρνη: Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο 71χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε τον γιο του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τουριστικό έργο στην Ερμιονίδα σχεδιάζει η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
- Ένα… Champions League εθνικών ομάδων δημιουργεί η UEFA: Το νέο σύστημα των 36 ανακοινώνεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη
- Γιατί άλλαξε το momentum σε Πειραιώς και Alpha, η JP Morgan και τα μυστικά των μετοχών, τι έλεγε ο Εξάρχου για το LNG, τα σπίτια του Τσουβελεκάκη, το νέο yacht των 80m των Coustas (μεγαλύτερο του Τσάκου) και γιατί έχει νεύρα ο Νικόλαος ο Α΄
- Κιλιάν Εμπαπέ: Η Coalition Capital, τα 15 εκατ. ευρώ της Καέν και η επιχειρηματική αυτοκρατορία ενός 27χρονου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.