ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε χθες στο αγκυροβόλιο της Ελευσίνας, όταν 29χρονος αλλοδαπός ναυτικός, τουρκικής υπηκοότητας, τραυματίστηκε στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια εργασιών αγκυροβολίας σε δεξαμενόπλοιο με σημαία Παναμά.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο τραυματισμός προκλήθηκε όταν έσπασε ο μοχλός πέδησης της άγκυρας και τον χτύπησε στο πρόσωπο. ‘Αμεσα, το προσωπικό του πλοίου ειδοποίησε τις αρμόδιες Αρχές και ο ναυτικός μεταφέρθηκε με λάντζα στο λιμάνι της Ελευσίνας. Από εκεί, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Ο ‘Αγιος Παντελεήμων» και στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται για περαιτέρω ιατρική παρακολούθηση.
Το περιστατικό διερευνάται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας, το οποίο προχώρησε στην απαγόρευση απόπλου του δεξαμενόπλοιου έως ότου αποκατασταθεί η τεχνική βλάβη και προσκομιστεί πιστοποιητικό διατήρησης κλάσης από τον αρμόδιο νηογνώμονα που επιθεωρεί το πλοίο.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Νικόλας Πατέρας (Contships): Mείωση του κόστους χρηματοδότησης και νέες συμφωνίες ναυλώσεων
METLEN: Συμφωνία με την iliad Italia για 10ετή προμήθεια «πράσινης» ενέργειας από δύο έργα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κρήτη: Εντοπίστηκαν και διασώθηκαν 39 αλλοδαποί νότια του νησιού
- Yπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας: Μνημόνιο Συνεργασίας για την πρόληψη της ενδοοικογενειακής βίας
- Μπέσεντ: Δεν ανησυχούν οι ΗΠΑ από την άνοδο των αποδόσεων των ομολόγων
- Αττική: Εξαρθρώθηκε συμμορία που έκλεβε οχήματα και μοτοσυκλέτες – Έγιναν 8 συλλήψεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.