ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην πώληση 260.000 μετοχών της Κυριακούλης προχώρησε η Αρετή Κυριακούλη, με το ποσοστό της να υποχωρεί κάτω από το όριο του 10%, στο 8,15%.
Η ανακοίνωση της εταιρείας:
Σύμφωνα με τα άρθρα 9 & 14 του ν. 3556/2007 και το άρθρο 4.1.1 (8) του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών όπως ισχύουν, η εταιρεία “ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” (η “Εταιρεία”) γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό τα ακόλουθα: σύμφωνα με την από 30/4/2025 TR1 γνωστοποίηση που έλαβε από την κ. Αρετή Κυριακούλη την ίδια ημερομηνία, κατά τη συνεδρίαση του Χ.Α. της 29/04/2025 η κ. Αρετή Κυριακούλη προέβη σε συναλλαγές με τις οποίες πώλησε συνολικά διακόσιες εξήντα χιλιάδες (260.000) κοινές μετοχές της Εταιρείας.
Ως αποτέλεσμα, το ποσοστό της κατήλθε από 12,338% σε 8,915%, ήτοι κάτω του ορίου του 10% και η κ. Αρετή Κυριακούλη κατέχει σήμερα 677.129 μετοχές και αντίστοιχα δικαιώματα ψήφου της Εταιρείας.
Διαβάστε επίσης
Γενέθλια για την πριγκίπισσα Σάρλοτ – Το νέο πορτρέτο και η ομοιότητα στον Ουίλιαμ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ραλλού Παναγιώτου: «Hard Shoulder» — Όταν τα σώματα γίνονται τοπία και τα αντικείμενα μιλούν
- Simon de Pury στο mononews: «Οι δημοπρασίες είναι σαν το… ποδόσφαιρο», λέει ο «Mick Jagger των δημοπρασιών»
- Σε αναμμένα κάρβουνα οι βουλευτές για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Η δικογραφία στη Βουλή
- Χρηματιστήριο: Mε ποιες μετοχές κοιτάζει τις 2.000 μονάδες
