ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το σπίτι του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, «επισκέφθηκαν» το απόγευμα της Πέμπτης δεκαπέντε μέλη της ομάδας Ρουβίκωνας.
Πετώντας φέιγ βολάν και φωνάζοντας συνθήματα τα μέλη του Ρουβίκωνα εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους. Υπενθυμίζεται πως ο κ. Μητσοτάκης είχε διαμαρτυρηθεί έντονα προς τον πρόεδρο της Βουλής για το περιστατικό με τη διαμαρτυρία του Ρουβίκωνα έξω από τη Βουλή.
Όπως και τότε, έτσι και τώρα δεν υπήρξε καμία προσαγωγή.
Με ανάρτησή του σε γνωστό αντιεξουσιαστικό site o Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη:
«Σήμερα το απόγευμα στις 19:00 πραγματοποιήθηκε παρέμβαση στο σπίτι του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Λυκαβηττό. Πετάχτηκαν τρικάκια και φωνάχτηκαν συνθήματα. Όλοι/ες οι σύντροφοι/σες αποχώρησαν χωρίς να γίνει καμία προσαγωγή» ανέφερε η αναρχική συλλογικότητα. Δεν έχει γίνει κάποια προσαγωγή».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δικαιολογίες Βούτση σε Μητσοτάκη για Ρουβίκωνα: «Ήταν μια απλή έκφραση διαμαρτυρίας, έγινε μπέρδεμα στη συνεννόηση»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ν. Τόσκας: Δώσαμε εντολή στην Αστυνομία να γυρίσει πίσω στη Βουλή τα μέλη του Ρουβίκωνα επειδή δεν ήταν βίαιοι!
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βέλη Μητσοτάκη στην κυβέρνηση: Κάνατε την αστυνομία ταξιτζήδες του Ρουβίκωνα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Lizzy Champion (GSK) στο mononews: Τα εμβόλια, η επένδυση στις κλινικές μελέτες και η ζωή στην Αθήνα
- Αναλυτές για Motor Oil: Το δυνατό comeback στη διύλιση, η τιμή στόχος των €40 και το μέρισμα €1,40
- Yoda: Ακίνητα 3 δισ. ευρώ στο χαρτοφυλάκιο Παπαλέκα
- Ασφαλιστικές εισφορές: Μείωση 0,5 μονάδας από το 2027 – Το όφελος σε μισθούς και επιχειρήσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.