ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε., με σκοπό την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.
Ειδικότερα, από σήμερα Μ. Τρίτη (15/4) στις 19:00 έως και τη Μ. Πέμπτη (17/4) στις 05:00, θα ισχύσει ολικός αποκλεισμός του κλάδου εξόδου στον Ημικόμβο (Η/Κ) Σχηματαρίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
Οι οδηγοί που επιθυμούν να εξέλθουν από τον εν λόγω Η/Κ, με κατεύθυνση προς Σχηματάρι-Χαλκίδα, θα εκτρέπονται μέσω του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Ριτσώνας στο 75,52ο χλμ. και από εκεί, θα κατευθύνονται στον Η/Κ Σχηματαρίου, μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου και μέσω κατάλληλης σήμανσης.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν Μ. Τρίτη έως Μ. Πέμπτη από τις 19:00 έως και τις 05:00.
Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.
Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.
Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
Διαβάστε επίσης:
Ο όμιλος Fourlis ολοκληρώνει την εξαγορά των δραστηριοτήτων της Foot Locker σε Ελλάδα και Ρουμανία
Δούκας: Επιστροφή πινακίδων ενόψει Πάσχα από τον Δήμο της Αθήνας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Efood: Στα 211 εκατ. αυξήθηκε ο κύκλος εργασιών το 2024 – Οι λόγοι που οδήγησαν στην επιπλέον κερδοφορία
- Ρήξη τενόντων του ώμου: Γυμναστική ή αρθροσκοπική αντιμετώπιση;
- Nintendo: Γιατί διατηρεί την «συντηρητική πρόβλεψη» για το Switch 2 στα 15 εκατ. πωλήσεις, παρά το ρεκόρ
- Παγκόσμια βουτιά στις αγορές στη σκιά της επιβολής των δασμών του Τραμπ
