ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο πλευρό του Δούκα ο Ζαχαριάδης: Ο Ισραηλινός πρέσβης λειτουργεί ως εκπρόσωπος του καθεστώτος που διαπράττει γενοκτονία
Με σκοπό οι πολίτες να διευκολυνθούν στις μετακινήσεις τους το Πάσχα ο Δήμος Αθηναίων δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, να παραλάβουν, από τις 16 Απριλίου 2025, τις πινακίδες των οχημάτων τους οι οποίες είχαν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας.
Η επιστροφή των πινακίδων θα γίνεται μετά την καταβολή του αντίστοιχου προστίμου και με την προσκόμιση των απαραίτητων για την παραλαβή τους δικαιολογητικών (άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αστυνομική ταυτότητα ή θεωρημένη εξουσιοδότηση στην περίπτωση που θα τις παραλάβει τρίτος), από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Αθηναίων (Αγ. Κωνσταντίνου 14, 1ος όροφος), από τις 9:00 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ.
Δεν θα επιστραφούν οι πινακίδες και οι άδειες οδήγησης που έχουν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία για παραβάσεις αντικοινωνικής στάθμευσης (στάθμευση σε ράμπα ΑμεΑ, Ρ-71, Ρ-72), καθώς και η εκτέλεση αποφάσεων που έχουν εκδοθεί από δικαστικές αρχές.
Διαβάστε επίσης:
Η Ελλάδα ανακοίνωσε τον θαλάσσιο χωροταξικό χάρτη – Τι σημαίνει αυτό για το Αιγαίο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι Έλληνες ξενοδόχοι που κάνουν ντεμπούτο στο κέντρο της Αθήνας
- Allen Liu στο mononews: Η Ελλάδα σημείο-κλειδί για τη νέα ενεργειακή διάταξη της Yutong στην Ευρώπη
- Νεμπής (OTE): Ηγούμαστε της αγοράς, η είσοδος της ΔΕΗ δεν ήταν έκπληξη – Συνεχίζουμε τις επενδύσεις σε FTTH
- Εργαζόμενοι τρόλεϊ: Ανεδαφικό το επιχείρημα περί ενεργειακής σπατάλης – Νέο άδειασμα Κυρανάκη από Οικονόμου
