ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας απέτυχε να προστατεύσει τους καταναλωτές από το νέο κύμα ακρίβειας. Φέτος οι Έλληνες ζουν το πιο ακριβό Πάσχα όλων των εποχών», τονίζει, σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Τσουκαλάς.
Ειδιοκότερα, ο κ. Τσουκαλάς αναφέρει ότι «το καλάθι του Πάσχα που διαφήμισε η κυβέρνηση είναι ακριβότερο σε σχέση με πέρσι από 19% έως 97%. Ο οβελίας είναι ακριβότερος κατά 22%, ενώ τα σοκολατένια πασχαλινά αυγά ακριβότερα κατά 30% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά».
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σημειώνει ότι «η Νέα Δημοκρατία άφησε χαμηλοσυνταξιούχους, μακροχρόνια ανέργους, δικαιούχους αναπηρικών και οικογενειακών βοηθημάτων στο έλεος της ακρίβειας».
Διαβάστε επίσης:
Επιτροπή Ανταγωνισμού: Αιφνιδιαστικός έλεγχος στη Hellenic Train
LVMH: Πλήγμα στις πωλήσεις λόγω Κίνας, ΗΠΑ και δασμών – Βουτιά της μετοχής έως 8%
Χρηματιστήριο: Mε Πειραιώς και Aegean κοιτάζει τις 1650 μονάδες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μάρκο Ρούμπιο: Αν το Ιράν προβεί σε αντίποινα θα «είναι το χειρότερο λάθος που έχουν κάνει ποτέ»
- Ιράν: Το κοινοβούλιο αποφάσισε να κλείσει τα στενά του Ορμούζ – Παγκόσμιος εφιάλτης για την οικονομία
- Δορυφορικές εικόνες από το αμερικανικό πλήγμα στις ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Φορντό
- Πάπας Λέων: Καλεί τον κόσμο να μην ξεχάσει τα δεινά στη Γάζα
