ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας, Πιτ Χέγκσεθ εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του Πεκίνου, μετά την επίσκεψή του στον Παναμά, όπου και δήλωσε ότι θα πάρουν πίσω μαζί τη Διώρυγα του Παναμά, από την κινεζική επιρροή.
Ο Πιτ Χέγκσεθ, μετά από συνομιλίες με την κυβέρνηση του Παναμά, υποσχέθηκε να εμβαθύνει τη συνεργασία των δύο κρατών και τόνισε ότι “δεν θα επιτραπεί στην Κίνα να χρησιμοποιεί στο κανάλι τις εμπορικές σχέσεις των κινεζικών εταιρειών, για κατασκοπεία”.
“Μαζί, θα πάρουμε πίσω τη Διώρυγα του Παναμά από την επιρροή της Κίνας”, είπε χαρακτηριστικά ο Χέγκσεθ.
Διαβάστε επίσης
Σεϊνμπάουμ: Οι περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες θα παραμείνουν στο Μεξικό
Τζόρτζια Μελόνι: Συνάντηση με τον Τραμπ τις επόμενες ημέρες για τους δασμούς
Eπίθεση Μασκ στον Πίτερ Ναβάρο: Είναι πιο χαζός κι από τσουβάλι τούβλα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Bloomberg: Μαζικές διαδηλώσεις στη Βουλγαρία ενάντια στην υιοθέτηση του ευρώ
- Παύλος Μαρινάκης: Το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας – Ισραήλ θα προχωρήσει κανονικά
- Παραμένουν δημοφιλείς οι Λαϊκές Αγορές: Το 68% των Ελλήνων ψωνίζει εκεί – Πόσα «χαλάνε» οι πολίτες στις υπαίθριες αγορές (έρευνα)
- Πώς ο Βασίλης Ψάλτης χτίζει την Alpha Bank της επόμενης ημέρας
