ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κοινή ευρωπαϊκή επιχείρηση επιστροφής υπηκόων Γεωργίας, στη χώρα καταγωγής τους, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (3/4) με ειδική πτήση τσάρτερ από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση: «Στην επιχείρηση επιστροφής των αλλοδαπών, που διοργανώθηκε από την Ελλάδα, μέσω της Ελληνικής Αστυνομίας, με την οικονομική στήριξη και συντονισμό του Οργανισμού της Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής FRONTEX, συμμετείχε και η Κύπρος.»
Ειδικότερα, επιστράφηκαν συνολικά 25 υπήκοοι Γεωργίας, ενώ σε όλη τη διάρκεια της επιχείρησης συμμετείχαν αστυνομικοί συνοδοί, ιατρός, εκπρόσωποι του Συνηγόρου του Πολίτη, καθώς και εκπρόσωπος, παρατηρητής, διερμηνέας και αστυνομικοί συνοδοί του FRONTEX.
Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Η καταδίκη της μητέρας που έριξε το μωρό της στην λίμνη του Αλιάκμονα
ΕΣΠΕΝ: Παρεμβαίνει θεσμικά στη δημόσια διαβούλευση της ΡΑΑΕΥ για τα σχήματα ενεργειακού συμψηφισμού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωαγορές: Προς ιστορικό υψηλό οδεύει ο STOXX 600 με ώθηση από τις τεχνολογικές μετοχές
- Μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας: Σε κατάσταση μέγιστης ετοιμότητας λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων
- FIFA: Προχωρά το σχέδιο ιδιωτικοποίησης της εμπορικής δραστηριότητας παρά τις απειλές για μποϊκοτάζ του Μουντιάλ
- Γάζα: Η Χαμάς αποδέχθηκε την πρόταση Τραμπ – Τι προβλέπει η ιστορική συμφωνία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.