ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Είμαστε η κυβέρνηση του gov.gr και η κυβέρνηση που απονέμει συντάξεις σε τρεις μήνες και όχι σε τρία χρόνια», τόνισε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Πάυλος Μαρινάκης, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Ο Παύλος Μαρινάκης πρόσθεσε πως η πληρωμή των συντάξεων δεν μετατίθεται για αργότερα και πως θα γίνει στο τέλος του μήνα «και μιλάμε για 2,5 εκατ. φυσικά πρόσωπα»
Όπως εξήγησε, θα πληρωθούν στην ώρα τους «γιατί δεν έχει τεθεί θέμα από τους συνταξιούχους στις διαβουλεύσεις με τον ΕΦΚΑ».
«Η πληρωμή γίνεται με διαδικασίες που διαρκούν 17 ημέρες, έως την ημέρα καταβολής. Είναι τεχνικά αδύνατο να γίνει νωρίτερα. Επίσης, αν πληρωθούν νωρίτερα τότε θα μεσολαβήσει διάστημα 45 ημερών έως την επόμενη πληρωμή. Οι συντάξεις θα πληρωθούν στην ώρα τους όπως συμβαίνει πάντα», ανέφερε ο Παύλος Μαρινάκης.
Η ενημέρωση των συντακτών από τον Παύλο Μαρινάκη
Διαβάστε επίσης
Γερμανία: Όχι σε εμπορικό πόλεμο με τις ΗΠΑ και έκκληση για διαπραγματεύσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Binance: «Χαμένα οριστικά» τα Bitcoin από την κυβερνοεπίθεση των 6,3 δισ. δολαρίων – Πώς αντιδρά το ισχυρό crypto
- Binance: Κυβερνοεπίθεση ύψους 6,3 δισ. δολαρίων – Πάγωσαν καταθέσεις και αναλήψεις, βουτιά για Bitcoin και BNB
- Απεργία σήμερα σε λιμάνια, τρένα και Προαστιακό – Δεμένα τα πλοία σε επτά λιμάνια, ποια επηρεάζονται
- Εκλογές στο Ισραήλ: Στρυμωγμένος και οργισμένος ο Νετανιάχου παρά τη νίκη – Ξεκίνησε τις συναντήσεις ο Άιζενκοτ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.