ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνάντηση με τον Πρόεδρο και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών είχε σήμερα ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κυριάκος Πιερρακάκης, ο οποίος συνεχίζει το κύκλο των επαφών του με τους παραγωγικούς φορείς της χώρας, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του οικονομικού επιτελείου.
“Είχα τη χαρά να συζητήσω με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Σπύρο Θεοδωρόπουλο και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής για την ενίσχυση του επενδυτικού και επιχειρηματικού περιβάλλοντος πάνω στο στέρεο έδαφος της οικονομικής και δημοσιονομικής σταθερότητας που έχει κατακτήσει η χώρα”, σημείωσε ο κ. Πιερρακάκης.
Ο Υπουργός Οικονομικών ανέφερε πως το οικονομικό επιτελείο θα αξιοποιήσει τις προτάσεις του ΣΕΒ ώστε “το κράτος να είναι σύμμαχος της επιχειρηματικότητας, μειώνοντας τη γραφειοκρατία, υποστηρίζοντας την πρόσβαση των επιχειρήσεων σε περισσότερα χρηματοδοτικά εργαλεία και έχοντας την ευημερία των πολιτών ως σταθερό στόχο», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.
Διαβάστε επίσης
Υπ. Υγείας: Σειρά δράσεων για την ενημέρωση και την άρση των προκαταλήψεων στον αυτισμό
Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος: Καταθέτει αίτηση για ίδρυση ιδιωτικού πανεπιστημίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θάνος Πλεύρης στο mononews: Στη φυλακή έως 5 χρόνια όποιος μετανάστης δεν παίρνει άσυλο – Πότε θα μπαίνει «βραχιολάκι»
- XRTC: Οι 6 αδυναμίες της ελληνικής ακτοπλοΐας αλλά και οι προοπτικές στον νέο κύκλο ανάπτυξής της
- Το αξέχαστο πάρτι του Ανδρεάδη στη Μύκονο με καλεσμένο τον Αρνό της Louis Vuitton, πού βρίσκεται το Theolina του Θ. Φέσσα, οι τραπεζίτες που βρέθηκαν στην Αντίπαρο και μία παγκόσμια πρεμιέρα στο Ναύπλιο
- Ασφαλιστική αγορά: Συναγερμός για τα κόστη υγείας – Ανησυχίες και νέες προτάσεις μετά την έκθεση της Επιτροπής Ανταγωνισμού
