ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η επικεφαλής της γαλλικής ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν, που καταδικάστηκε σήμερα για κατάχρηση ευρωπαϊκών κονδυλίων και της επιβλήθηκε ποινή πενταετούς στέρησης του δικαιώματος του εκλέγεσθαι, ζήτησε “η δικαιοσύνη να σπεύσει” για να εκδικαστεί γρήγορα η έφεση πριν από τις προεδρικές εκλογές τον Απρίλιο του 2027.
“Υπάρχουν εκατομμύρια Γάλλοι που πιστεύουν σε μένα, εκατομμύρια Γάλλοι που με εμπιστεύονται, είναι ήδη 30 χρόνια που μάχομαι κατά της αδικίας, θα συνεχίσω να το κάνω και θα το κάνω μέχρι τέλους”, τόνισε σε δηλώσεις της στο τηλεοπτικό δίκτυο TF1, λέγοντας ότι δεν θα εγκαταλείψει “με κανέναν τρόπο” την πολιτική.
“Ας είμαστε ξεκάθαροι, αποκλείστηκα αλλά στην πραγματικότητα οι φωνές εκατομμυρίων Γάλλων είναι αυτές που αποκλείστηκαν”, τόνισε. Η Λεπέν πρόσθεσε ότι εάν καταφέρει να ανατρέψει εγκαίρως τη σημερινή απόφαση, θα είναι υποψήφια για την προεδρία.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Ο χρυσός πραγματοποίησε το καλύτερο τρίμηνό του από την εποχή του Τσέρνομπιλ
Τραμπ: Νέες απειλές κατά των Χούθι
Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για την πρόσληψη 2.500 εποχικών πυροσβεστών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συναλλαγή-μυστήριο της Superbet: Γιατί Καλαμβόκης, Νίκας, Στρογγυλός δεν έχουν ανακοινώσει το κόστος της εξαγοράς της Exoplay
- MSC: Δημιουργεί νέα διαδρομή Ευρώπη – Κόλπου και παρακάμπτει το Ορμούζ
- Economist: Παγκόσμιος «πόλεμος λιμανιών» με επίκεντρο τον Πειραιά και την Ελευσίνα – Στο παιχνίδι ΗΠΑ, Κίνα και μεγάλες επενδύσεις logistics
- Wall Street: Τι σημαίνει το ράλι κερδών σε Big Tech και τράπεζες παρά την αναταραχή στο πετρέλαιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.