ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών μίλησε για την δέσμευση τους για ασφαλείς μεταφορές, τονίζοντας:
«Θα δουλέψω μέρα και νύχτα για ασφαλείς μεταφορές, σαν να ήταν μέσα σε κάθε δρομολόγιο το δικό μου παιδί».
Στη συνέχεια επισήμανε: «Πρώτη φορά έρχεται νέα ομάδα σε αυτό το υπουργείο που δεν υπόσχεται ότι θα ολοκληρώσει το μετρό Θεσσαλονίκης».
Τέλος, για τους γονείς των θυμάτων στα Τέμπη, σημείωσε: «Ό,τι χρειαστούν στον αγώνα τους για δικαίωση, θα μας βρουν δίπλα τους».
Διαβάστε επίσης
Κυριάκος Πιερρακάκης: Έρχονται στην Ελλάδα Harvard, Yale, Columbia
Σε εξέλιξη οι τελετές παράδοσης – παραλαβής των υπουργείων – LIVE
Χακάν Φιντάν: Η Τουρκία θα ζητήσει ανταλλάγματα για ότι προσφέρει στην Ευρώπη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΜΕΤΕΟ: Περισσότερα από 140 χιλιοστά βροχής καταγράφηκαν στη Θάσο
- ΗΠΑ: Νέα δικαστική ήττα του Τραμπ για την καταμέτρηση των ψήφων στην Αλάσκα
- Νέο Ηράκλειο: Επίθεση ομάδας 40-50 ατόμων σε αστυνομικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια πορείας
- Μυτιλήνη: Πυροβολισμοί κατά 39χρονου με αεροβόλο – Δύο συλλήψεις για την επίθεση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.