ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε εξέλιξη είναι από το πρωί του Σαββάτου επιχείρηση της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (ΔΑΟΕ) κατά την οποία έχουν συλληφθεί, μέχρι στιγμής, τέσσερα άτομα, υπήκοοι Τουρκίας και έχουν γίνει άλλες εννέα προσαγωγές ομοεθνών τους, για την δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε στις 9-12-2024 στη Γλυφάδα.
Υπενθυμίζεται ότι στην επίθεση είχαν χάσει τις ζωές τους δύο Τούρκοι και ακόμα ένας είχε τραυματιστεί σοβαρά.
Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, βρέθηκαν 13 όπλα και ποσότητες ναρκωτικών ενώ ερευνάται η συμμετοχή των προσαχθέντων στο περιστατικό.
Διαβάστε επίσης:
Λονδίνο: Άνδρας σκαρφάλωσε στο Μπιγκ Μπεν με παλαιστινιακή σημαία – Αποκλεισμένη η περιοχή
Αυστραλία-καταιγίδα Άλφρεντ: Τουλάχιστον 1 νεκρός από την κακοκαιρία- 36 τραυματίες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν εγκαταστάσεις στο νότιο Ιράν – «Παραβίαση εκεχειρίας» λέει η Τεχεράνη, πώς απάντησε ο Τραμπ
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Μετά τη Moody’s αναβάθμιση σε επενδυτική βαθμίδα BBB- και από την S&P Global Ratings
- Εθνική Τράπεζα: MoU με την Allianz για το 30% στην Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη και αποκλειστική συμφωνία bancassurance
- Τηλεθέαση: Ο νέος τρόπος μέτρησης μπορεί να αλλάξει δισεκατομμύρια σε NFL, Ολυμπιακούς Αγώνες και τηλεοπτικά δικαιώματα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.