ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΗΠΑ-δημοσκόπηση: To 55% θεωρεί πως ο Τραμπ χρησιμοποιεί τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες για να στοχοθετήσει αντιπάλους του
Εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου επιβεβαίωσε σήμερα τις πληροφορίες περί απευθείας διαπραγματεύσεων μεταξύ των ΗΠΑ και της παλαιστινιακής Χαμάς για την απελευθέρωση ομήρων που παραμένουν στη Λωρίδα της Γάζας, διευκρινίζοντας πως το Ισραήλ ήταν «ενήμερο» για αυτές.
Ερωτηθείσα σχετικά με τις διαπραγματεύσεις που αποκαλύφθηκαν αρχικά από τον ειδησεογραφικό ιστότοπο Axios, η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Κάρολαϊν Λέβιτ απάντησε ότι ο ειδικός απεσταλμένος του προέδρου Τραμπ για υποθέσεις ομήρων Άνταμ Μπόλερ «είναι εξουσιοδοτημένος να συνομιλεί με οποιονδήποτε».
Επισημαίνοντας πως «ζητήθηκε η γνώμη» της ισραηλινής κυβέρνησης, η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου είπε ότι ο Μπόλερ ενήργησε «καλή τη πίστει» με γνώμονα το συμφέρον του αμερικανικού λαού.
Διαβάστε επίσης
Τζιτζικώστας: Το σχέδιο δράσης της Ευρωπαϊκή Ένωσης για το μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας
WP: Oι ΗΠΑ έχουν σταματήσει να στέλνουν συντεταγμένες σε Ουκρανούς χειριστές πυραύλων
Τραμπ – Τριντό: Συνομίλησαν τηλεφωνικώς για τους δασμούς μεταξύ ΗΠΑ και Καναδά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σαββόπουλος: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του πριν την κηδεία – Η επιθυμία της οικογένειας
- Χρίστος Δήμας: H τεχνολογία BIM συμβάλλει στη δημιουργία ανθεκτικών και βιώσιμων έργων
- Ζελένσκι: «Απολύτως νόμιμη» η πρόταση της ΕΕ για τα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία
- Interwood: Ομολογιακό δάνειο ως 2 εκατ. ευρώ – Κάλυψη από την Cincino Limited
