Στο στούντιο ειδήσεων του ΣΚΑΪ βρέθηκε για πρώτη φορά μετά τον γάμο της η Σία Κοσιώνη.
Η δημοσιογράφος έλαμπε μπροστά στην κάμερα, καθώς η ευτυχία για εκείνη είναι διπλή. Από τη μια ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της Κώστα Μπακογιάννη και από την άλλη είναι έγκυος στο παιδί τους.
Δύο μόλις ημέρες μετά τον γάμο της η Σία Κοσιώνη πάντως επανήλθε στους καθημερινούς της ρυθμούς και στο πόστο της. Φορώντας ένα ροζ σακάκι και ανοιχτόχρωμο φλοράλ τοπ, καλησπέρισε τους τηλεθεατές και πέρασε στη θεματολογία του δελτίου ειδήσεων.
Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το Σάββατο, σε κλειστό κύκλο, στην οικία της Ντόρας Μπακογιάννη στο Καρπενήσι.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=1thio6JyZsI
Από την πλευρά του, σήμερα, Δευτέρα, το πρωί, ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς τους φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, το πρώτο του μήνυμα.
«Ένα ”βουνό” ευχαριστώ για ένα ”βουνό” ευχές», έγραψε ο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Glam υπερβολή στο Cavo Paradiso στη Μύκονο: 3.000 ευρώ το κάθε τραπέζι!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πριβέ πάρτυ της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη λίγο πριν το γάμο τους (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΛΒΟ: Συμμαχίες με Rheinmetall και Όμιλο Κοπελούζου για νέο αμυντικό και βιομηχανικό αποτύπωμα
- Αλέξης Τσίπρας: Μετά το μεγάλο κόλπο με τη ΔΕΗ πάμε να δούμε τι γίνεται με τις τράπεζες;
- Βουλή: Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την αναμόρφωση του κληρονομικού δικαίου – Την Τρίτη στην αρμόδια επιτροπή
- Θεσσαλονίκη: Παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη το 6ο προσυνέδριο της ΝΔ στη ΔΕΘ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.