ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο γάμος της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη θα τελεστεί σήμερα στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη στο Καρπενήσι. Η μητέρα του γαμπρού έκανε ένα δώρο συναισθηματικής αξίας στη νύφη της.
Όπως αποκάλυψε το κανάλι «Ε» σε εκπομπή, το δώρο που έκανε στη Σία Κοσιώνη είναι ένα οικογενειακό κειμήλιο. Πιο συγκεκριμένα, είναι ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, τα οποία μεταβιβάζονται από γενιά σε γενιά. Τα ίδια είχε κάνει και στο γάμο της Αλεξίας που θα είναι και μια από τις κουμπάρες σήμερα.
Η τελετή θα είναι σε στενό οικογενειακό κύκλο και παρουσία μόνο καλών φίλων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το πριβέ πάρτυ της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη λίγο πριν το γάμο τους (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μίνα Αρναούτη: Για πρώτη φορά δείχνει τα τραύματά της από το τροχαίο με τον Παντελίδη
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Εβελίνα Παπούλια παρευρέθηκε στο γάμο του πρώην συζύγου της (pic)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυριάκος Πιερρακάκης για αναβάθμιση από Fitch: «Η Ελλάδα αλλάζει επίπεδο, κερδίζουμε σε αξιοπιστία και στηρίζουμε με ασφάλεια την κοινωνία»
- Ένα ξύλινο σπίτι στα Catskills της Νέας Υόρκης παίρνει ζωή αποκλειστικά από τον ήλιο – Με την υπογραφή του Marc Thorpe
- Fitch: Αναβάθμισε στο ΒΒΒ την Ελλάδα με σταθερές προοπτικές
- Ελλείψεις καθηγητών στα ναυτιλιακά ΕΠΑΛ και δυσκολία εύρεσης εκπαιδευτικού μπάρκου για σπουδαστές ΑΕΝ και ιδιωτικών σχολών