ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε δήλωσή τους οι γονείς του Βασίλη Καλογήρου επισημαίνουν ότι εμπιστεύονται την Ρουμπίνη Λεονταρή και δεν είχαν κανένα λόγο να ζητήσουν την εξαίρεσή της.
Σε γραπτή τους δήλωση, ο Κωνσταντίνος Καλογήρου και η Σοφία Αποστολάκη, η οποία δημοσιεύτηκε στο larissanet, αναφέρονται στην απόφαση της ιατροδικαστού να παραιτηθεί από την υπόθεση, μετά την στοχοποίησή της από την Μαρία Καρυστιανού και τις επιθέσεις χυδαιότητας που ακολούθησαν στα social media.
Οι γονείς του Βασίλη Καλογήρου επισημαίνουν ότι ουδέποτε αιτήθηκαν την εξαίρεσή της και τονίζουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό της.
«Πληροφορηθήκαμε την δήλωση αποχής της Προϊσταμένης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας κ. Ρουμπίνης Λεονταρή, από τα καθήκοντά της σχετικά με την ιατροδικαστική εξέταση του υιού μας και δηλώνουμε ότι εμείς δεν έχουμε λόγο εξαιρέσεως και ουδόλως αιτηθήκαμε την εξαίρεσή της και την οποία εμπιστευόμαστε» ανέφεραν χαρακτηριστικά.
Διαβάστε επίσης
Novo Nordisk: Αφαιρέθηκαν από την λίστα ελλείψεων του FDA τα Wegovy και Ozempic
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σε «θετική ατμόσφαιρα» ολοκληρώθηκε η πρώτη σειρά συνομιλιών Χαμάς – μεσολαβητών για τη Γάζα
- Διπλό μέτωπο για την κυβέρνηση: Χαρές για Τσίπρα — Ανησυχία για Σαμαρά
- Μαρίνα Χατζημανώλη: Στην Κύπρο θα πραγματοποιηθεί Υπουργική Διάσκεψη για τη Ναυτιλία και τις Θαλάσσιες Μεταφορές τον Απρίλιο του 2026
- Βουλή: Στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων αρχίζει σήμερα η επεξεργασία του ν/σ του υπουργείου Εργασίας
