ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένας 18χρονος Ρώσος συνελήφθη στη Γερμανία με την κατηγορία ότι σχεδίαζε μια «πολιτικά υποκινούμενη» επίθεση στο Βερολίνο, ανακοίνωσε η γερμανική αστυνομία σήμερα, δύο ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές.
Ο νεαρός συνελήφθη την Πέμπτη στο Βρανδεμβούργο και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον δικαστή, ανέφεραν η αστυνομία και η γενική εισαγγελία. Οι αστυνομικές αρχές τον συνέλαβαν αφού έλαβαν «πληροφορίες για ένα πιθανό σχέδιο επίθεσης στο Βερολίνο και κατόπιν εντατικών ερευνών υπό τις οδηγίες της γενικής εισαγγελίας» ανέφεραν οι δύο πηγές στην ανακοίνωσή τους.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Tagesspiegel, ο ύποπτος είναι Τσετσένος και σχεδίαζε μια επίθεση εναντίον της πρεσβείας του Ισραήλ στο Βερολίνο.
Η αστυνομία απέφυγε να σχολιάσει το κίνητρο και να δώσει άλλες διευκρινίσεις για τον στόχο του 18χρονου, αναφέροντας μόνο ότι ερευνάται για την κατηγορία ότι σχεδίαζε μια σοβαρή βιαιοπραγία που έθετε σε κίνδυνο το κράτος.
Διαβάστε επίσης
Εκρέμ Ιμάμογλου: Μπαίνει στην μάχη για την προεδρία της Τουρκίας
Αποστάσεις Κωνσταντινόπουλου από Ανδρουλάκη: Εγώ εμπιστεύομαι τη Δικαιοσύνη – Τι είπε για Αδειλίνη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σητεία: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις που επιχειρούν στην πυρκαγιά – Μήνυμα 112 για τον οικισμό Καρύδι
- Αττική: Συνελήφθη 25χρονος εμπρηστής για την πυρκαγιά στο Λαγονήσι
- Γεωργιάδης για Καρυστιανού: Για να δικαιολογήσει τα ψέματα που πουλά στους ασθενείς, έμπλεξε όλες τις εφαρμογές της κβαντικής φυσικής
- Ρωσία: «Περισσότερες από χίλιες» κυβερνοεπιθέσεις με στόχο να προκληθούν προβλήματα στις εκλογές,
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.