ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης συνεχίζει τη διάθεση των κλασικών, χάρτινων καρτών απεριορίστων διαδρομών και για τον μήνα Μάρτιο.
Μάλιστα, η διάθεση των καρτών, που γίνεται στα 16 εκδοτήρια του ΟΑΣΘ, έχει ήδη αρχίσει. Ταυτόχρονα, για τους επιβάτες που επιθυμούν να μετακινούνται με μεμονωμένα εισιτήρια, συνεχίζεται η διάθεση των χάρτινων εισιτηρίων, σε περισσότερα από 750 καταστήματα – σημεία λιανικής πώλησης, σε ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης.
Στο μεταξύ, έως ότου ομαλοποιηθεί η λειτουργία του νέου συστήματος κομίστρου με τα νέας γενιάς εκδοτικά μηχανήματα, τα οποία μπαίνουν σε λειτουργία σταδιακά, ο ΟΑΣΘ απευθύνει έκκληση στους επιβάτες να αγοράζουν το εισιτήριό τους επί εδάφους, πριν από την επιβίβασή τους στα λεωφορεία, προκειμένου να αποφεύγουν άσκοπη ταλαιπωρία.
Διαβάστε επίσης
ΔΥΠΑ: Ρεκόρ των προγραμμάτων επιδότησης της εργασίας – Σχεδόν 53.000 άνεργοι βρήκαν εργασία το 2024
ΗΠΑ – Ντιτρόιτ: Πώς οι δρόμοι έγιναν ποτάμια τα οποία πάγωσαν εγκλωβίζοντας αυτοκίνητα
Στα 10,01 δισ. ευρώ οι ρυθμισμένες αρχικές οφειλές στον εξωδικαστικό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Βαρύ sell off για τις τεχνολογικές μετοχές – Στο -2% ο Nasdaq λίγο πριν το κλείσιμο
- ΗΠΑ: Συνάντηση Τραμπ με τον πρόεδρο της Κολομβίας Γκουστάβο Πέτρο
- Σαμαράς: Συνεχίζει την κριτική στον Μητσοτάκη, χωρίς να ανοίγει τα χαρτιά του για νέο κόμμα
- Δόμνα Μιχαηλίδου: «Η Ελλάδα στην πρώτη γραμμή της ευρωπαϊκής προσπάθειας για προσιτή στέγη»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.