ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένας άνδρας που «έφερε πάνω του δύο σπαθιά» και «απείλησε αστυνομικούς» σήμερα κοντά στο Παρίσι τραυματίστηκε σοβαρά από σφαίρα αστυνομικού, τόνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο αστυνομική πηγή.
Το περιστατικό συνέβη σε πολυσύχναστο δρόμο στις 17:40 τοπική ώρα (18:40 ώρα Ελλάδας), όταν ο άνδρας, του οποίου η ζωή βρίσκεται σε κίνδυνο, «απείλησε άμεσα αστυνομικούς» και αρνήθηκε να «αποθέσει τα όπλα», είπε η ίδια πηγή.
Διαβάστε επίσης:
Google Family Link: Έρχονται νέα εργαλεία εποπτείας για γονείς
Πάπας Φραγκίσκος: Χρειάζομαι λίγες ακόμη θεραπείες για την βρογχίτιδά μου
Αυστρία: Ισλαμιστική τρομοκρατική επίθεση με διασύνδεση προς το ΙΚ το συμβάν του Σαββάτου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποια σπίτια μένουν κολλημένα στις αγγελίες – Ακίνητα έως 100.000 αναζητούν οι μισοί αγοραστές
- Αλαφούζος: Το παρασκήνιο, πώς μοιράζονται τα 21,05 εκατ. ευρώ και οι λεπτομέρειες του ιστορικού deal της GBL με τον όμιλο ΣΚΑΪ
- O φόβος του Αβραμόπουλου, το beef με τον Μιχάλη, το δείπνο με μακαρονάδες «γαλάζιων» βουλευτών στο Κολωνάκι και το ραντεβού Μπακογιάννη – Βουλγαράκη
- Η γυναικεία απασχόληση στα πλοία αυξήθηκε κατά 77% σε μια εξαετία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.