ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με μία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Σάκης Τανιμανίδης μας δείχνει πως είναι το πρωινό του ξύπνημα. Μάλιστα, αποκάλεσε τη μέρα του «τέλεια», εφόσον ο πρώτος άνθρωπος που βλέπει δίπλα του είναι η Χριστίνα Μπόμπα.
«Μια “Καλη Μερα” ξεκιναει απο το πρωινο ξυπνημα στο κρεβατι… οποτε ειναι λογικο η δικη μου μερα να ειναι τελεια, αφου με το που ανοιγω τα ματια “την” βλεπω διπλα μου! ? @chrismpo», έγραψε ο παρουσιαστής του Survivor.
Δείτε τη φωτογραφία:
https://www.instagram.com/p/BWwzpf0AvCT/
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Ντάνος στον φούρνο του θείου του! (pic)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόσωπο «βόμβα» στο Survivor 2
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Για πρώτη φορά: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με κοντά μαλλιά και χωρίς μακιγιάζ!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πειραιώς: Βonus 22,5 εκατ. ευρώ στο προσωπικό της τράπεζας και μέλη του Δ.Σ, αλλά και νέο buyback μετοχών έως 33 εκατ. ευρώ.
- Γιώργος Στάσσης: Θα επεκτείνουμε την γκάμα των προϊόντων στα ΔΕΗ stores- Τα σχέδια για τη λιανική
- Ιόνιος Σχολή: Εξαφανισμένος ο ιδιοκτήτης Αγγελος Δερβέναγας – Αγωνία των γονιών για τη μετακόμιση στο Μαρούσι και αναπάντητα ερωτηματικά
- Η Επιτροπή των 32.000 υπαλλήλων και των μηδενικών αντανακλαστικών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.