ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος Λάρισας του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών υποδέχθηκε την Τρίτη στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας, παρουσία και της Αντιπεριφερειάρχη Πρόνοιας και Εθελοντισμού, Ανδριάνας Κομήτσα, που είναι και η ίδια φυσικοθεραπεύτρια.
Ο κ. Κουρέτας συζήτησε με τον πρόεδρο, Βασίλη Χασιώτη, και με τα μέλη της διοίκησης του Τμήματος για τα ζητήματα που απασχολούν τους φυσικοθεραπευτές.
Ειδικότερα, εξειδικεύτηκε η βέλτιστη συνεργασία τους με τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Θεσσαλίας αλλά και θέματα πού αφορούν δράσεις προσφοράς εθελοντισμού των φυσικοθεραπευτών σε φορείς και συλλόγους της περιοχής. Οι συνδικαλιστές ανέδειξαν και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από την αντιποίηση στην άσκηση του επαγγέλματός τους.
Ο Περιφερειάρχης, από την πλευρά του, διαβεβαίωσε ότι θα σταθεί αρωγός στις μελλοντικές επιστημονικές δράσεις που οργανώνουν οι φυσικοθεραπευτές. Η διοίκηση του Τμήματος ευχαρίστησε τόσο τον Περιφερειάρχη όσο και την Αντιπεριφερειάρχη για τη συνεργασία και την αμέριστη συμπαράστασή τους. Πέραν του προέδρου, στη συνάντηση συμμετείχαν τα μέλη της διοίκησης του Περιφερειακού Τμήματος Λάρισας του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών κ.κ. Καραδήμας Βασίλης, Αναστασίου Αναστάσιος και Χαρπαντίδου Αφροδίτη.
Διαβάστε επίσης:
Αυστρία: Απέτυχαν οι διαπραγματεύσεις για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού
Αναδρομικά συνταξιούχων: Το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο δήλωσε αναρμόδιο – Τι σημαίνει η απόφαση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βιολάντα: Εξονυχιστικοί έλεγχοι σε οικοδομικές άδειες και πυρασφάλεια – Οργή και θλίψη στις κηδείες των τριών εργαζομένων
- The Mononews Quiz 30/1/2026
- Αυξήσεις από σήμερα στους εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα από τις φοροελαφρύνσεις – Αναλυτικά παραδείγματα
- Με συνθήματα και καπνογόνα ο λαός του ΠΑΟΚ είπε «αντίο» στους επτά οπαδούς – Σήμερα και αύριο οι κηδείες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.