ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέοι πυροβολισμοί, που συνδέονται με τη διακίνηση ναρκωτικών, σημειώθηκαν σήμερα το πρωί, γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα, στην περιοχή ‘Αντερλεχτ των Βρυξελλών, κοντά στον σταθμό του μετρό.
Χθες, Τετάρτη, γύρω στις 6 το πρωί, ξέσπασαν πυροβολισμοί και πάλι στον σταθμό του μετρό «Κλεμανσό» προκαλώντας χάος στις μέσα μαζικής μεταφοράς, αλλά ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί.
Άλλο ένα επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε στο Σεν Ζος.
Από τους σημερινούς πυροβολισμούς, ένα άτομο τραυματίστηκε στο πόδι, ενώ οι δράστες δεν έχουν ακόμα συλληφθεί.
Σύμφωνα με τον εισαγγελέα Βρυξελλών, οι δύο ύποπτοι, οι οποίοι είναι άγνωστοι προς το παρόν, τράπηκαν σε φυγή και καταζητούνται.
Μία από τις σφαίρες κατέληξε μέσα σε σπίτι και συγκεκριμένα σε παιδική κρεβατοκάμαρα, ανέφερε ο εισαγγελέας.
Οι σημερινοί πυροβολισμοί είναι το τρίτο κατά σειρά τέτοιο επεισόδιο, μέσα σε ένα 24ωρο και σίγουρα συνδέονται με τη διακίνηση ναρκωτικών, δήλωσε ο εισαγγελέας Βρυξελλών στο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο RTBF.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Δήμητρα Κούστα στην πρεμιέρα της Βίσση (video)
- Economist: Η λίστα των οικονομιών με τις υψηλότερες επιδόσεις το 2025 – Πού βρίσκεται η Ελλάδα
- ΕΤΑΔ: Υπογραφή σύμβασης μίσθωσης με τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για το κτήριο του Δημαρχείου
- Gov.gr: Ετήσια εξοικονόμηση 312 εκατ. από την ψηφιοποίηση 20 υπηρεσιών – Απόλυτα ικανοποιημένο το 76% των πολιτών