ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πρόταση για σύσταση ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης κατά του κ. Χρήστου Τριαντόπουλου κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ, για την υπόθεση των Τεμπών.
“Προκύπτουν επαρκείς ενδείξεις, άξιες προκαταρκτικής διερεύνησης, ότι ο καθ’ ου η παρούσα πρόταση κ. Χρήστος Τριαντόπουλος τέλεσε το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος κατά το χρονικό διάστημα μεταξύ 3.3.2023 και 6.3.2023 με την ιδιότητα του μέλους της Κυβέρνησης και ειδικότερα του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ”, αναφέρει το ΠΑΣΟΚ στην πρόταση.
Στην πρόταση σημειώνεται ότι το ΠΑΣΟΚ επιφυλάσσεται να επανέλθει εφόσον προκύψουν νεότερα στοιχεία και για έτερα μέλη της Κυβέρνησης.
Υπενθυμίζεται πως η κυβέρνηση, μέσω του Μάκη Βορίδη, δήλωσε πως θα κάνει αποδεχτή την πρόταση του ΠΑΣΟΚ.
Διαβάστε επίσης
Μάκης Βορίδης: Η κυβέρνηση θα στηρίξει την προανακριτική για τον Χρήστο Τριαντόπουλο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αντώνης Σαμαράς: Σοβαρότατο εθνικό ζήτημα και ολίσθημα η υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ – Live
- Iερέας, πρώην μοντέλο και youtuber συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών
- Μετρό Θεσσαλονίκης: Οι φάσεις δοκιμών πριν από την παράδοση της επέκτασης Καλαμαριάς
- Γιάννης Στουρνάρας: Με την κυβέρνηση Μητσοτάκη έχουμε σταθερότητα και λιγότερο λαϊκισμό