ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άνοιξε ο προσωρινά κλειστός σταθμός Ευαγγελισμός του Μετρό, έπειτα από εντολή της αστυνομίας. Ο σταθμός είχε κλείσει λόγω συγκέντρωσης που πραγματοποιείται από ομάδα αντιεξουσιαστών.
Η συγκέντρωση γίνεται ενάντια στην συγκέντρωση που είχαν προαναγγείλει για αύριο στις 19:00 η Χρυσή Αυγή και άλλες οργανώσεις, στο Μνημείο Πεσόντων Ιμίων στην πλατεία Ρηγίλλης, που ωστόσο έχει απαγορευθεί από την αστυνομία.
«Σας ενημερώνουμε, πως με εντολή της ΕΛ.ΑΣ έκλεισε προσωρινά ο σταθμός του Μετρό Ευαγγελισμός. Οι συρμοί διέρχονται από αυτόν χωρίς στάση», ανακοίνωσε η ΣΤΑΣΥ.
Διαβάστε επίσης:
ΕΛΑΣ: Απαγορευτικό για αυριανές συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας για τα Ίμια
Δένδιας για Ίμια: Η θυσία υπέρ της Πατρίδας συμβαίνει και σήμερα, αν οι συνθήκες το απαιτήσουν
Ίμια: 29 χρόνια πριν – Το χρονικό της κρίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Lamborghini: Από τη Miura ως το φεγγάρι (video)
- Αγροτικές ενισχύσεις: Σε λειτουργία η νέα πλατφόρμα myAGRO της ΑΑΔΕ – Ψηφιακές εξουσιοδοτήσεις και προσυμπλήρωση, όλα όσα περιλαμβάνει
- Μητσοτάκης στην ΑΑΔΕ για το myAGRO: «Αισθανόμαστε δικαιωμένοι. Σημαντική ημέρα για τον πρωτογενή τομέα»
- ΕΥΑΘ: Οι μεταβολές στις αρμοδιότητές της με το νέο θεσμικό πλαίσιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.