ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ συμφώνησαν να παρατείνουν εκ νέου τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας», ανακοίνωσε η Ύπατη Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Κάγια Κάλας μέσω του λογαριασμού της στο Χ.
«Η απόφαση αυτή θα συνεχίσει να στερεί από τη Μόσχα έσοδα για τη χρηματοδότηση του πολέμου της. Η Ρωσία πρέπει να πληρώσει για τη ζημιά που προκαλούν», υπογραμμίζει η Κ. Κάλας στο ίδιο μήνυμά της.
Οι οικονομικές κυρώσεις, που είχαν επιβληθεί στη Μόσχα, έληγαν στις 31 Ιανουαρίου και οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ αποφάσισαν ομόφωνα να τις επεκτείνουν για άλλους έξι μήνες.
Europe delivers: EU Foreign Ministers just agreed to extend again the sanctions on Russia.
This will continue to deprive Moscow of revenues to finance its war.
Russia needs to pay for the damage they are causing.
— Kaja Kallas (@kajakallas) January 27, 2025
Διαβάστε επίσης:
Τουρκία: Νέα δικαστική έρευνα σε βάρος του αντιπάλου του Ερντογάν δημάρχου Κωνσταντινούπολης
Δανία: Πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση του ρατσισμού εις βάρος των Γροιλανδών
Παύλος Μαρινάκης: Ο πρωθυπουργός θα πάει στη Βουλή για προ ημερησίας για τα Τέμπη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.