ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα νέα γκάλοπ και οι πρόωρες εκλογές, το story των νερών και ο Περιστέρης, ο Σαλονίκης, ο Δουράμπεης και η ΕΥΔΑΠ, ο συνεπής Στάσσης, η κίνηση ματ Πιέρρ – Τάκη, έρευνα για τα σκοτεινά voucher της ΔΥΠΑ και ο εφοπλιστής Αριστείδης Πίττας στο My Story
Υπερκαλύφθηκε κατά περίπου 11,9 φορές η δημόσιας προσφοράς των 14.249.000 νέων μετοχών της Alter Ego Media, με την τελική διάθεση της μετοχής να ορίζεται στα 4 ευρώ.
Η συνολική έγκυρη ζήτηση που εκδηλώθηκε από επενδυτές ανήλθε στα 676,81 εκατ. ευρώ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:
Οι “Τράπεζα Πειραιώς Ανώνυμος Εταιρεία” και “EUROXX Χρηματιστηριακή Ανώνυμη Εταιρεία Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών” ως Συντονιστές Κύριοι Ανάδοχοι και Σύμβουλοι Έκδοσης και η “Τράπεζα Eurobank Ανώνυμη Εταιρεία” ως Συντονιστής Κύριος Ανάδοχος για τη Δημόσια Προσφορά και την εισαγωγή του συνόλου των κοινών μετοχών της εταιρείας “ALTER EGO MEDIA Α.Ε.” (η “Εταιρεία”) προς διαπραγμάτευση στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, μετά την ολοκλήρωση της Δημόσιας Προσφοράς την Τετάρτη 22.01.2025, και σε συνέχεια της από 22.01.2025 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, ανακοινώνουν ότι διατέθηκαν συνολικά μέσω αυτής 14.249.000 νέες, κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου μετοχές της Εταιρείας (οι “Νέες Μετοχές”).
Η τελική τιμή διάθεσης των Νέων Μετοχών της Εταιρείας ορίστηκε σε €4,00 ανά μετοχή. Η συνολική έγκυρη ζήτηση που εκδηλώθηκε από επενδυτές οι οποίοι συμμετείχαν στη Δημόσια Προσφορά ανήλθε σε 169.202.486 μετοχές, στα €4,00 ανά μετοχή, ήτοι ποσό €676,81 εκατ., υπερκαλύπτοντας τις 14.249.000 Νέες Μετοχές προς διάθεση μέσω Δημόσιας Προσφοράς, κατά 11,9 φορές περίπου.
Τα αναλυτικά στοιχεία της κατανομής των Νέων Μετοχών στις διάφορες κατηγορίες επενδυτών, θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 24.01.2025
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- CNN: Γιατί η λήξη του πολέμου στο Ιράν δεν θα ρίξει άμεσα τις τιμές των καυσίμων
- Προθεσμία έως 30 Απριλίου για 6 δράσεις του Ταμείου Ανάκαμψης
- ΕΕ: Αναβάλλεται η παρουσίαση του σχεδίου για πλήρη κατάργηση του ρωσικού πετρελαίου – Δεν έχει οριστεί νέα ημερομηνία
- Μητσοτάκης: Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης μετατρέπεται σε έναν πλήρη διαμετακομιστικό κόμβο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.