ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Exxon Mobil ήρθε τελικά σε συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για γεωτρήσεις στο οικόπεδο 5 της ΑΟΖ, με το γεωτρύπανο Βαλάρης 9.
Η Κύπρος εξέδωσε σήμερα, Κυριακή 19 Ιανουαρίου, NAVTEX για την έναρξη των γεωτρήσεων
Συγκεκριμένα ξεκινούν οι γεωτρήσεις από το γεωτρύπανο Βαλάρης 9 που βρίσκεται ήδη στο σημείο, γεωτρήσεις και έρευνες από τις εταιρείες Exxon Mobil και Qatar Energy, κατόπιν έκδοσης δύο σχετικών NAVTEX από την Κυπριακή Δημοκρατία και τον σταθμό της Λάρνακας.
Στόχος είναι το κοίτασμα ΗΛΕΚΤΡΑ στο οικόπεδο 5 της κυπριακής ΑΟΖ.
Η Κυπριακή Δημοκρατία προχωρά σταθερά στην εκμετάλλευση των ενεργειακών κοιτασμάτων που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή.
Διαβάστε επίσης
Όλα Καλένιους (Mercedes-Benz): Ζητά από την Ευρώπη να άρει τους δασμούς στα κινεζικά αυτοκίνητα
Τραπεζικές χρεώσεις: Έφτασε η ώρα της αλλαγής – Ποιες μηδενίζονται από Δευτέρα 20/1
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα προειδοποίηση Τραμπ προς το Ιράν: Αν μας χτυπήσετε θα απαντήσουμε με δύναμη που δεν έχετε ξαναδεί
- Ιράν: Ο Πεζεσκιάν και δύο ανώτατοι αξιωματικοί αναλαμβάνουν την ηγεσία της χώρας στην μεταβατική περίοδο
- Φρουροί της Επανάστασης: Απειλούν με την «την πιο λυσσαλέα» επιχείρηση στην ιστορία εναντίον του Ισραήλ και των αμερικανικών βάσεων
- Ιράν: Η κυβέρνηση επιβεβαίωσε τον θάνατο του Αγιατολάχ Χαμενεΐ – Νεκροί και μέλη της οικογένειάς του
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.