ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην Ουάσινγκτον ταξίδεψαν ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Μελίνα Νικολαΐδη, οι οποίοι μοιράστηκαν φωτογραφίες με φόντο το Καπιτώλιο, όπου σε δύο 24ωρα θα ορκιστεί εκ νέου πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ.
Ο Δημήτρης Φιντιρίκος μοιράστηκε στο Instagram ένα δώρο που έλαβε από το Hotel Washington, το οποίο περιλαμβάνει μία σοκολάτα προς τιμήν της ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ, ένα κάδρο που γράφει «Trump-Vance ’24», το περιοδικό «Washingtonian», έναν σελιδοδείκτη Τραμπ, καθώς και ένα γράμμα με το όνομά του, «Mr. Fintirikos».
Δεν είναι γνωστό αν ο 37χρονος επιχειρηματίας και η 20χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη θα παρακολουθήσουν από κοντά την ορκωμοσία του νέου προέδρου των ΗΠΑ που θα γίνει τη Δευτέρα στις 20 Ιανουαρίου.

Πάντως, το ερωτευμένο ζευγάρι φαίνεται να απόλαυσε την πόλη, καθώς επισκέφτηκαν σημαντικά μνημεία και αξιοθέατα.
Δείτε τις εικόνες που μοιράστηκαν στο Instagram:


Διαβάστε επίσης:
Χώρισαν Μελίνα Νικολαΐδη και Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης
Δέσποινα Γιαννακοπούλου: Ποια είναι η καλλονή κόρη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Η Χρυσή Βαρδινογιάννη επίσημα στο πλευρό του Νικόλαου στο Τατόι (video)
Δήμητρα Κούστα: Η… «top secret» εμφάνιση στη Βίσση (pic)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισπανία: Πληθωρισμός στο 3% τον Δεκέμβριο – Σήμα για διατήρηση των επιτοκίων από την ΕΚΤ
- Χατζηδάκης: Τα highlights του κυβερνητικού έργου για το 2025! (βίντεο)
- Flexopack: Ομολογιακό δάνειο 2 εκατ. δολαρίων – Κάλυψη από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος
- Χρηματιστήριο: Θέλει να κλείσει το 2025 στα υψηλά των 2.135 μονάδων