ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα παραμείνει στην αραβική ομάδα της Αλ Νασρ, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμη έναν χρόνο αξίας 200 εκατ. ευρώ, ενώ πρόκειται να λάβει και μετοχές.
O Πορτογάλος σταρ της μπάλας είχε δηλώσει ότι θέλει να παραμείνει για να πετύχει ακόμη περισσότερα και πραγματοποίησε την επιθυμία του ανανεώνοντας τη συνεργασία του με τον σύλλογο που τον έπεισε να αφήσει την Ευρώπη.
Η Marca αποκάλυψε λεπτομέρειες της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών, αναφέροντας πως εκτός από το υπέρογκο χρηματικό ποσό θα λάβει το 5% των μετοχών του συλλόγου, θέλοντας τον ευχαριστήσουν για την προσφορά του και την αναβάθμιση που έφερε γενικότερα στο ποδόσφαιρο της Σαουδικής Αραβίας.
Υπενθυμίζεται ότι πίσω από τον σύλλογο βρίσκεται το Ταμείο Δημοσίων Επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας, το οποίο έχει επενδύσει αρκετά δισεκατομμύρια στο ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια, με στόχο την ανάπτυξή του.
Διαβάστε επίσης
Η ιστορία του Eurojackpot: Πώς ξεκίνησε η τρέλα του ευρωπαϊκού τζόκερ
O Χάμιλτον ετοιμάζεται να φορέσει τα κόκκινα!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέο κεφάλαιο για τον υγρό στίβο στον Πειραιά – Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για την ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου «Ανδρέας Γαρύφαλλος»
- Λεωνίδας Δημητριάδης Ευγενίδης: Η ναυτιλιακή κληρονομιά, η επέτειος των 70 χρόνων του Ιδρύματος Ευγενίδου και η επόμενη μέρα
- Δένδιας: Στις 7 Μαρτίου 1948 τα Δωδεκάνησα επέστρεψαν στην «αγκαλιά» της Μητέρας Πατρίδας
- Αγγελούδης: Ο «Απόλλων» παραμένει ζωντανός να μας χαρίζει μοναδικές ανάσες πολιτισμού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.