ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένοπλη ληστεία από πέντε κουκουλοφόρους σε βάρος ζευγαριού, έγινε χθες, Παρασκευή, στις 21.30 το βράδυ, σε μονοκατοικία στην οδό Παλαιών Αθηνών στη Βάρη.
Οι δράστες εισέβαλαν στην οικία, όπου βρίσκονταν η 69χρονη ιδιοκτήτρια με τον 71χρονο σύζυγο της, τους ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων και μαχαιριού και αφού ερεύνησαν τους χώρους άρπαξαν, κατά δήλωση των θυμάτων, 3.000 ευρώ, δύο ρολόγια Rolex και κοσμήματα άγνωστης αξίας και διέφυγαν.
Από την Αστυνομία γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο η συμμορία να εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες επιθέσεις.
Διαβάστε επίσης:
Χάμιλτον: Ανυπομονώ να οδηγήσω για τη Ferrari!
Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 10 Ιανουαρίου
Νίκος Δένδιας: Πώς κατάφερε ιδιώτες να κάνουν δωρεές 26 εκατ. ευρώ σε ένα χρόνο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεσσαλονίκη: Εντατικοί έλεγχοι για παρεμπόριο σε λαϊκές αγορές και δήμους – Πρόστιμα 13.000 ευρώ
- Τράπεζα Πειραιώς: Εγκρίθηκε η εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής από την Επιτροπή Ανταγωνισμού
- Crown Iris: Νέα κινητοποίηση στο λιμάνι του Πειραιά για το ισραηλινό κρουαζιερόπλοιο
- Αριστείδης Πίττας (EuroDry): Επανασχεδιασμός της στρατηγικής και ανανέωση στόλου – Μείωση εσόδων και κερδών
