ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου ζήτησε από την ισραηλινή αντιπροσωπεία να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις στο Κατάρ με στόχο την επίτευξη συμφωνίας για την απελευθέρωση των αιχμαλώτων που απήχθησαν κατά την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου 2023 και μεταφέρθηκαν από τη Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας.
Ο Νετανιάχου «εξουσιοδότησε την αντιπροσωπεία της Μοσάντ, της Σιν Μπετ και του στρατού να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις στη Ντόχα», αναφέρει το γραφείο του ισραηλινού πρωθυπουργού στην ενημέρωση για τις διπλωματικές προσπάθειες με τη μεσολάβηση του Κατάρ, της Αιγύπτου και των ΗΠΑ.
Το δελτίο Τύπου εκδόθηκε στον απόηχο των πρόσφατων κατηγοριών που αντήλλαξαν Ισραήλ και Χαμάς σχετικά με τον καταλογισμό ευθυνών για την καθυστέρηση στην οριστικοποίηση της συμφωνίας.
Διαβάστε επίσης
Ισραήλ: Κατέστρεψε εκτοξευτήρες ρουκετών της Χεζμπολάχ στον νότιο Λίβανο
Airbus: Για λίγο δεν κατάφερε να πιάσει τον στόχο του 2024 στις παραδόσεις αεροσκαφών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νίκος Ανδρουλάκης για επέτειο Ιμίων: «Η εθνική μας κυριαρχία είναι αδιαμφισβήτητη, δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο
- Η S&P αναβάθμισε τις προοπτικές της Ιταλίας σε θετικές, νέα «νίκη» για την Μελόνι
- Οι κορυφαίες επιλογές για το 2026 από τρεις ελληνικές χρηματιστηριακές
- Ιράν: Ένας νεκρός και 14 τραυματίες από την έκρηξη στο λιμάνι της Μπαντάρ Αμπάς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.