ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πέθανε σε ηλικία 92 ετών ο Μανμοχάν Σινγκ, πρώην πρωθυπουργός της Ινδίας που κυβέρνησε τη χώρα της Νότιας Ασίας για δύο θητείες και απελευθέρωσε την οικονομία της κατά παλαιότερη θητεία του ως υπουργός Οικονομικών, μετέδωσαν σήμερα τοπικά μέσα ενημέρωσης
Ο Σινγκ, ένας οικονομολόγος που έγινε πολιτικός και διετέλεσε επίσης διοικητής της κεντρικής τράπεζας, είχε εισαχθεί ασθενής στο Ινστιτούτο Ιατρικών Επιστημών της Ινδίας στο Νέο Δελχί, μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης αργά σήμερα.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Υεμένη: Στο αεροδρόμιο της Σαναά ο επικεφαλής του ΠΟΥ, την ώρα της ισραηλινής επίθεσης
Νετανιάχου: Θα συνεχίσουμε να πλήττουμε τους αντάρτες «μέχρι να τελειώσουμε τη δουλειά»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ριζική αναμόρφωση στην Αξιολόγηση Τεχνολογιών Υγείας: Ταχύτερη πρόσβαση σε καινοτόμες θεραπείες, το «γαλλικό μοντέλο»
- Ένας γάμος βγαλμένος από τις «Χίλιες και μία Νύχτες» – Το διήμερο υπερθέαμα του Bahy Khoury και της Talia Haidar στην Αθήνα (βίντεο-φωτό)
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για Optima, ΑΔΜΗΕ, Real Consulting, ΕΤΕ,Profile Amazon, Meta
- ORILINA Properties: Μια ΑΕΕΑΠ στην αρχή ενός κύκλου σημαντικής ανάπτυξης με αδικαιολόγητη έκπτωση από το NAV
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.