ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Μία Μονάδα που θα προσδώσει νέες δυνατότητες στις Ένοπλες Δυνάμεις μας στον κρίσιμο επιχειρησιακό τομέα του Κυβερνοπολέμου», δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Αμύνης, Νίκος Δένδιας, κατά την επίσκεψή του στο νέο κτίριο της Ειδικής Μονάδας Κυβερνοχώρου του ΓΕΕΘΑ.
Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του:
«Στη θεμελίωση του νέου κτιρίου της Ειδικής Μονάδας Κυβερνοχώρου του ΓΕΕΘΑ, το οποίο κατασκευάζεται κατόπιν δωρεάς του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Αθανάσιου Κ. Λασκαρίδη», σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα πρότυπα εξοπλισμού και ασφάλειας.
Στη θεμελίωση του νέου κτιρίου της Ειδικής Μονάδας Κυβερνοχώρου του ΓΕΕΘΑ, το οποίο κατασκευάζεται κατόπιν δωρεάς του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Αθανάσιου Κ. Λασκαρίδη», σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα πρότυπα εξοπλισμού και ασφάλειας.
Μία Μονάδα που θα προσδώσει νέες δυνατότητες στις… pic.twitter.com/LJXzLdeVS7
— Nikos Dendias (@NikosDendias) December 18, 2024
Μία Μονάδα που θα προσδώσει νέες δυνατότητες στις Ένοπλες Δυνάμεις μας στον κρίσιμο επιχειρησιακό τομέα του Κυβερνοπολέμου».


Διαβάστε επίσης:
Νίκος Χαρδαλιάς: «Ξεκινάμε άμεσα εργασίες εκβάθυνσης και καθαρισμού του Ιλισσού ποταμού»
Νίκος Ταχιάος: Το αττικόψαρο «μπλοκάρει» τα αντιπλημμυρικά έργα στην Αττική
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ήρθε το Instant Win για κέρδη στη στιγμή έως 500 ευρώ σε χιλιάδες τυχερούς – Δωρεάν συμμετοχή στα καταστήματα Allwyn
- Ερμότι (UBS): Βλέπει γεωπολιτική αστάθεια σε βάθος δεκαετίας – Κερδισμένη η εταιρεία
- Morgan Stanley για Metlen: Το βρετανικό deal των 283 MW ενισχύει το επενδυτικό story – Στα €64 η τιμή στόχος
- ΤτΕ: Μειώθηκε η «ψαλίδα» επιτοκίων νέων καταθέσεων και δανείων τον Δεκέμβριο 2025
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.