ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Πολωνία θα κάνει οτιδήποτε μπορεί για να καταστήσει δυνατή την ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ, δήλωσε σήμερα ο Πολωνός πρωθυπουργός Ντόναλντ Τουσκ, έπειτα από τη συνάντησή του με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Λβιβ.
Ο Τουσκ πρόσθεσε ότι οι δυτικές χώρες πρέπει να κάνουν τα πάντα για να διασφαλίσουν ότι η Ουκρανία θα βγει από τον πόλεμο με τη Ρωσία χωρίς απώλειες, με σεβασμό στην επικράτεια και τα σύνορα της και με ασφάλεια για το μέλλον της.
Ο πρώην γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι είναι «αναπόφευκτο» να γίνει η Ουκρανία μέλος, αλλά όχι μέχρι να τελειώσει ο πόλεμος της με τη Ρωσία.
Διαβάστε επίσης:
Ανδρουλάκης: Ο πρωθυπουργός οφείλει απαντήσεις για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Φλωρίδης: Τρία πρωτοποριακά αναμορφωτικά μέτρα για τους ανήλικους παραβάτες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- YSL: Tο κύκνειο άσμα του Anthony Vaccarello και το άγγιγμα του Μίδα
- Ποιους υπουργούς και βουλευτές «προειδοποίησε» ο Κυριάκος Μητσοτάκης;
- Το ράλι των ισχυρών, τι συμβαίνει με Credia, οι φήμες για Optima, το δείπνο Μπάκου – Εξάρχου (4 φωτό), η επιτυχία της Κεραμέως, ο Τζώρτζης και η δικαίωση του mononews και ο γάμος του Sir Stelios στο Μονακό
- Έλληνες εφοπλιστές: Στα 1.005 πλοία οι συνολικές παραγγελίες για κατασκευή νεότευκτων που αποτελεί ιστορικό ρεκόρ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.